Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 26 (27 mars)

Fredagkväll igen och dags för Veckans fönster, nummer 26 i ordningen sedan starten. Jag har inte varit ute med kameran sedan jag var i Lund med min svägerska i lördags. Då tog jag det här fönsterfotot på Kulturen i Lund där vi gick runt i det lite grådaskiga vädret. Husen är gamla, låga och alldeles skeva. Men förstås alldeles fantastiskt vackra att fotografera. Om jag minns rätt är det här en gammal prästgård.

     Klicka på fotot!

Precis som förra helgen är jag lite väl upptagen med annat för att hinna runt till alla fönsterfotografer men titta gärna in hos varandra så länge. Skälet till min frånvaro är även denna gång ett italienskt besök, men nu av äldste sonen som kom i torsdags kväll och stannar till på tisdag. Snart-nittonåringen bor ju sedan ett par år tillbaka hos sin pappa i norra Italien och besöker inte Sverige så speciellt ofta numera.

Förra veckans (nummer 25) fönsterfotografer var:
annette
Pumita
Amanda
Marie Carpe Diem
Solvarma Irene
Mad World
Ninni
akson
Della
mittfönstermotskogen-Karin
Karin Berg
Erik "Semlan!
Ulrica
Veckans dagar/Kadermo
Lairama
vivan
Hasse
foto CHIP
Mom & I (ny)
@nemonen
Sandbarnet
LOTTAM
Vella
Monica

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , ,