Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster nr 24 (13 mars)

En vecka har gått utan att kameran använts – ganska ovanligt. Nu retar jag mig på att jag inte lämnat in den för rengöring för det behöver den så väl efter snart två års samvaro med mig. Den har tagits upp i ur och skur för att avbilda omgivningen och eftersom jag ofta skiftar mellan mina objektiv så är det lätt att det kommer in små minimalistiska dammkorn på sensorn och som sedan gör att bilden får små skavanker i form av mörkare runda fläckar på ett och samma ställe på alla bilder.

Nåväl, nu är det åter dags för Veckans fönster, som även kan vara i plural, eftersom det heter såväl ett fönster som flera fönster. På den här bilden ser du ingången till det anrika universitetsbiblioteket i Lund. Visst är fönstren pampiga?

     Klicka på fotot!

(Ser när jag laddar upp bildfilen att man numera har en begränsning på 8Mb stora bilder. Hmm, jag undrar om någon verkligen laddar upp så enorma filer.)

Förra veckans (nummer 23) fönsterfotografer var:
Pumita
Kadermo
annette
Ninni
Mad World
@nemonen
Marie Carpe Diem
Karin
Karin Berg
Trebarnsmamman
Vella
akson
veronica-ifokus
Erik "Semlan"
vivan
Lairama
Lusthuset
Ulrica
Thorgun
Mariekawaii
LottaM
Karins fotoblogg
Hasse
foto CHIP
Amanda
Maria Berg

Ulrica kommenterade på ett gammalt fönster, men var också med förra veckan.

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.


Andra bloggar om: , , ,