Bilder från Eslöv och övriga världen

Fototriss: Tidens tand

Veckans fototriss har denna veckan ett tema som är helt i min stil och jag hade faktiskt jättesvårt för att välja bland alla "förfallna" foton jag har på hårddisken (och numera på den externa 1 terabyte stora hårddisken, inköpt i veckan) så jag beslöt mig för att helt sonika ge mig ut och ta alldeles nya foton av förfallet som följer när man låter saker stå utan att sköta dem. (Usch, vilken lång mening det blev.)

När tidens tand får råda brukar växtligheten ta över, så det fick bli ett tema i temat. Jag visar alltså tre foton från byggnader som börjar tas över av växtkraften. De två första fotona är från den gamla spritfabrik jag visat tidigare, medan det sista är från det gamla vattentornet, vilket jag också visat i tidigare inlägg.

         

Klicka på förfallet!


Andra bloggar om: , , , , ,