Bilder från Eslöv och övriga världen

Fotouppdrag 8: Morgonstund

För en tid sedan snubblade jag över en ny fotoutmaning som har ett koncept jag gillar: Ett tema publiceras på fredagen men bidragen får inte lämnas förrän tidigast söndag. Dvs. det blir lite tid att tänka innan publicering – något som behövs i dessa snabba tider. Tyvärr har jag inte haft tid att tänka förrän till denna den åttonde utmaningen från bloggen Inspiration och Kreativitet på temat morgonstund.

Fotot tog jag igår morse och visar det jag liksom så många andra är beroende av för att morgonen ska börja bra: Kaffet!

     Klicka på kaffet!

Trots texten på koppen är det Zoegas Skånerost i den. Det italienskrostade dricker jag helst i Italien. Bredvid ligger brödskivan med den lyx jag unnar mig på helgerna då tiden räcker till: mosad avokado med lite stänk av nypressad lime och några korn örtsalt.


Andra bloggar om: , , , , ,