Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 27 (3 april)

En hel vecka utan blogginlägg! Men nu kommer ett: den här veckans fönsterfoto.

Anledningarna till bloggfrånvaro har varit flera. Äldste sonen kom och åkte. Yngste sonen urförkyld och förstås hamnade de där små virusen även på mig. De brukar ju göra det när de tagit sig in i familjen. Och idag har yngste sonen åkt iväg på en tre veckor lång vistelse hos sin pappa i Italien och därmed lämnat mig ensam med all tid i världen för fotografering. Så nu hoppas jag på bättring med att kommentera alla era fönsterfoton. Det var dåligt, ja, rent av uruselt, från min sida förra veckan. Därför lägger jag inte in länkar till dem som var med utan lovar göra det till nästa gång. Jag hoppas ni har överseende med det.

Mitt eget fönster är alldeles nytaget från i kväll när jag följde sonen till Kastrup och efter att i skymningen ha lämnat honom vid säkerhetskontrollen passerat den här vyn. Flygplatsbyggnaden har en mängd fönster och ovanför dem reser sig det anrika hotell Hilton.

     Klicka på fotot!

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , ,