Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 28 (10 april)

Långfredag och ovanligt gott om tid för att hitta fönster, trodde jag, och for ut på fotograferingscykeltur. Men nej, inga nya fönster blev det så jag tar ett från veckan som gick. Jag var i jobbet på besök i den här byggnaden och hade kameran med mig.

     Klicka på fönstret!

Nästa vecka tänker jag variera Veckans fönster lite och införa ett tema. Vilket det blir berättar jag här på bloggen på torsdag kväll nästa vecka, så har du tid på dig att hitta just ett sådant fönster. Publicering av själva inlägget blir fortfarande sent på fredagen. Temat skulle kunna vara en speciell form på fönstret, på vilken byggnad det finns eller något annat som rör fönster. Jag hoppas att det är ok för dig som deltar och vill du föreslå egna teman, maila ditt förslag till mig på: ompio57snabelagmailpunktcom (ersätt snabela och punkt med de tecken de står för).

Men denna veckan är fortfarande alla sorters fönster välkomna!

Förra veckans fönsterfotografer var:
annette
Pumita
Amanda
Hasse
akson
Della/Var Dag ett Äventyr
Marie Carpe Diem
Ulrica
Kadermo/Veckans dagar
Mad World
Lairama
Cecilia Artista (ny)
Ninni
foto CHIP
vivan
Sindri bloggar
Erik "Semlan"
Maria Berg

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , ,