Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 29 (17 april): Kyrkligt

Några var ute lite för tidigt med publiceringen, men det är förlåtet för den här gången. 🙂

Här kommer nu mitt kyrkliga fönster, som sitter på min stads kyrka. Fotot är från veckan som gick. Jag har skyndat mig lite eftersom jag såg ni var lite "hialösa" (skånska för någon som har brått) och ville få ut era fönster mot världen. Men räkna med att det fortsättningsvis blir närmare klockan elva på fredagskvällen än klockan åtta. Temavalet kommer däremot redan på torsdagen så att du hinner fundera. Synpunkter? Skriv i en kommentar!

     Klicka på kyrkfönstret!

Förresten vore det roligt att läsa lite om var ditt fönster finns, så berätta gärna lite mer om din bild.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Amanda
akson
Marie Carpe Diem
Kadermo/Veckans dagar
annette
Mad World
Cecilia Artista
Della/Var Dag ett Äventyr
Hasse
Vivan
Erik "Semlan"
@nemonen
foto CHIP
Marie Berg

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , ,