Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 30 (24 april): Spetsigt

Och nu är det dags för mitt spetsiga fönster med en bild från Kastrups flygplats i rulltrappan ner till tågperrongen. Ja nu, Maria Berg, är det sent tillräckligt. Klockan har passerat tio på kvällen. 🙂

Förra veckans fönsterfotografer var:
foto CHIP
Amanda
Gunilla
Marie Carpe Diem
annette
Veckans dagar/Kadermo
Cecilia Artista
Ninni
Hasse
Ulrica
akson
Mad World
Lairama
Della
Vivan
Erik "Semlan"
Limeblossom (ny)
Ninnie (ny)
@nemonen
bildburken (ny)

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , ,