Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: kyrkligt

Veckans fönster får nu en temainriktning, även om jag emellanåt kommer att välja valet fritt ibland. I morgon kväll när jag publicerat mitt fönster kan du publicera ditt och det ska vara kyrkligt. Hur det är kyrkligt tolkar du själv. Jag hoppas tiden att fundera räcker. Kom ihåg att du egentligen har hela veckan fram till nästa fredag på dig att publicera.

Har du ett eget tema på lut, maila det gärna till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com, där du byter ut orden inom parenteserna till motsvarande tecken.

Lycka till med fönsterfotograferandet och välkommen i morgon kväll med ditt bidrag!

Så länge kommer här en kyrka jag passerade idag även om fotot är från januari, då jag sist var där.

     Klicka på kyrkan!


Andra bloggar om: , , , ,