Bilder från Eslöv och övriga världen

Vilda djur/The Wild Side (41 av 365)

Jag vaknade alldeles för tidigt idag, men beslutade att utnyttja morgonen till en cykeltur med kameran runt halsen. Folktomt överallt och i stället mötte jag mängder av fåglar och andra djur. En halv mil utanför stan satte jag cykeln och strövade runt med kameran beredd vid minsta prassel. Efter en stund tittade jag ut över fälten och såg då den här haren (påskharen kanske?) och fasanen närma sig varandra. Haren hoppade fram ordentligt medan fasanen gick i maklig takt. Jag hade telezoomen på kameran så det var bara att knäppa några bilder efter varandra och här har jag monterat ihop tre av dem som skildrar vad som hände före, under och efter mötet. Inget dramatiskt kanske men det såg så roligt ut när de två stannade upp bredvid varandra och haren nosade på fasanen och sedan hoppade iväg igen.

Inte är det världens bästa bilder, men just tillsammans tycker jag de ser rätt roliga ut.

Det här sammansatta fotot blir ett bidrag i fotoutmaningen 365 Foton 2009 (365 Photo Challenge)

Klicka på fotot, så ser du vad som hände när haren mötte fasanen!


Andra bloggar om: , , , , , ,