Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 31 (1 maj): Öppet

Idag har jag förundrats över påhoppet på min kurslärare Mattias Karlsson. Han som håller i den kurs i digital bildbehandling som jag går vid Högskolan i Jönköping och som även bloggar om foto på Moderskeppet. Påhoppet kom från rektorn vid Stockholms universitet Kåre Bremer, som rent ut sagt verkar avundsjuk på att Mattias två distanskurser är de mest sökta i hela Sverige och påstår att anledningen till populariteten skulle vara:

"enligt uppgift åtminstone delvis sammanhängande med att studenterna vid dessa kurser gratis förses med dyrbar programvara".

Protesterna mot påhoppet är många och de syns i alla de för närvarande nästan 300 kommentarerna till blogginlägget på Moderskeppet. Den citerade uppgiften är alltså helt och hållet osann och överensstämmer inte alls med verkligheten. Vi som går kursen i digital bildbehandling får köpa Photoshop till samma rabatterade pris som alla andra studenter.

Nåväl, här kommer mitt öppna fönster. Jag ser fram emot alla vidöppna fönster jag snart ska kunna se hos dem som deltar.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Veckans dagar/Kadermo
Maria Berg
foto CHIP
Ninni
Amanda
Mad World
Thorgun
Marie Carpe Diem
akson
Erik "Semlan"
vivan
annette

Vill du också vara med i Veckans fönster, skriv en kommentar här när du publicerat ditt foto, så kommer jag och tittar på det. Och glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka. Temat för veckan publicerar jag sent på torsdag kväll och varje fredag kväll, ganska sent, publicerar jag ett nytt fönster och du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.


Andra bloggar om: , , , ,