Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 35 (29 maj): Trasigt

Ett av mina favoritställen för fotografering är en gammal spritfabrik, dit jag går ibland och hittar några nya motiv. Den här bilden tog jag i söndags. På min senaste fotorunda upptäckte jag att man nu har börjat spika för de trasiga fönstren, så snart får jag hitta andra förfallna byggnader att fotografera.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Vega
Ninni
annette
foto CHIP
Cecilia Artista
christina
Amanda
Erik "Semlan"
Anna L-B
Maria Berg
Ulrica
Della
Mad World
Veckans dagar/Kadermo
vivan
Solvarma Irene
@nemonen
Sandbarnet
akson

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , ,