Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 40 (3 juli): Högt

I söndags var jag i Malmö på blogglunch med Åsa, Steffanie, Håkan och Tommy. Efteråt promenerade jag med kameran runt halsen ut till Västra hamnen, där Sveriges högsta byggnad finns: Turning Torso. Jag tänkte fotografera till min slutuppgift på bildbehandlingskursen, men tog också en hel del foton med telezoomen riktad uppåt, mot toppen av byggnaden, för där kunde jag se några små kryp som dinglade lite fram och tillbaka i linor. I Sydsvenskan kan man läsa att det är målare som håller till där uppe. Och visst ser man en del skavanker som behöver målas på den vita byggnaden. Verkligen ett högst utmanande arbete.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Ninni
annette
foto CHIP
christina
Cecilia Artista
Mad World
akson
Amanda
Kadermo/Veckans dagar
vivan

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , , ,