Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Öppet 2

Jag befinner mig som en del läsare vet i Italien och har inte haft tillgång till dator hela tiden, än mindre lust att sitta framför en skärm i den hetta som råder. För några dagar sedan anlände jag dock till mitt före detta hem i norra Italien efter att ha tillbringat en knapp vecka i Rom. Här har jag i alla fall en iMac att logga in på. Dock inget ordentligt bildredigeringsprogram som står sig i konkurrensen från mitt Photoshop där hemma. Fotona härifrån har jag bara behandlat lite hjälpligt i iPhoto.

Erik "Semlan" publicerade ett fönsterfoto förra veckan när jag inte hade gjort det, fler har jag inte upptäckt. Men i morgon kommer ett nytt för den som vill vara med. Temat får bli en repris på ett tidigare: Öppet.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt eget öppna fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på den öppna plats som mötte mig igår när jag klev ut från tunnelbanestationens trappa vid Piazza Duomo i Milano. Solen gassade hårt kan jag lova.


Andra bloggar om: , , , , , ,