Annons/Advertisement (119 av 365)

Igår avslutades ju simningarna i Rom och jag fick här i Italien reda på att Terese Alshammar tog silver efter att först ha tagit världsrekord. För en vecka sedan befann jag mig ju också i Rom och den här bilden tog jag den sista dagen där. Kanske, kanske jag byter ut min nuvarande D40 mot den D5000 som annonseras på turistbussen.

akson: 365 Foton 2009
Julie McLeod: 365 Photo Challenge


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


Publicerat i 365 Foton 2009. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Annons/Advertisement (119 av 365)

  1. @nemonen säger:

    Mycket vackra bilder från Italien, ett härligt land med anor.

  2. Susanne säger:

    Tack @nemonen!

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.