Bilder från Eslöv och övriga världen

Film (135 av 365)

En bild från Rom och gatan mot Petruskyrkan (det är den som syns i bakgrunden). Något möte hade ägt rum i Vatikanen. Medan jag gick förbi det här sällskapet hörde jag dem prata engelska och insåg att det säkert var ett tv-team som filmade för någon sändning.

Apropå film, TV och fotografering, så har jag precis sett ett program om krigsfotografer som sändes för någon dag sedan på SVT. Idag sändes reprisen och den missade jag också, så det är tur att jag hittade det på SVT Play. Ett mycket bra program från K Special om hur krigsfotografer arbetar och hur nödvändiga de är. Se det medan du kan – det ligger bara uppe på nätet en vecka av upphovsrättsliga skäl.

akson: 365 Foton 2009
Julie McLeod: 365 Photo Challenge


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,