Bilder från Eslöv och övriga världen

Simma/Swim (137 av 365)

Nu blev det åter ett långt uppehåll med fotobloggandet. Har helt enkelt inte haft tid över. Fick plötsligt mycket annat att göra med mina Italienfoton eftersom jag på något underligt sätt blev tillfrågad om jag ville bli Månadens fotograf på en sajt som ägs av ett företag här i stan. Gissa om jag blev stolt! Så nu har jag skickat iväg tjugo foton och väntar på att de ska dyka upp på sajten.

Det här fotot är från den lilla italienska byn, i närheten av min ex-svägerska där det byggs som aldrig förr. Kunde inte låta bli att låta bilden representera just temat Simma, även om det inte alls är det som avses, utan företaget som håller med maskinerna till bygget. Färgerna var gräsliga, så jag gjorde om fotot till en svag sepiaton.

Förresten gick min vinnande bild i Malmös Photo Walk aldrig vidare i den stora tävlingen. Titta gärna på de otroligt fina bilderna som vann. Speciellt bilden från Filippinerna gillar jag. Vilken gillar du?

akson: 365 Foton 2009
Julie McLeod: 365 Photo Challenge


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,