Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Dubbel

Förra lördagen fotograferade jag flygplan och den här lördagen blev det motorcyklar. Man skulle kunna tro att jag är en riktig fartdåre, men så är inte fallet. Jag gillar att ta det lite lugnt när jag trampar runt på min cykel för att uppsöka motiven som jag vill ska fastna på kamerasensorn.

Med dessa tre foton som jag precis redigerat färdigt deltar jag i trissens dubbeltema. Vilket gillar du bäst? Varför det?

Först ett foto från den en vecka gamla flyguppvisningen,

där dubbla flygplan visade upp sig.


Ett foto från igår då motorcykeln med dubbla bakhjul visade upp sig.
Dessutom har den dubbla speglar och – ser man på – även dubbla sjuor.

Och till sist dubbla motorcyklar i Yamaha-motorcykeln.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,