Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Gissa temat

Helena vill denna vecka att vi själva ska hitta på temat och utifrån vårt val presentera det med tre foton. Få se om du kan gissa vilket tema jag valt. Jag kan avslöja att det rör sig om ett verb som fr.o.m. i morgon upphör för mig, åtminstone dagtid. På kvällar och helger kan jag fortsätta att göra det.

Tre frågor har jag till dig (som sig bör i en triss):
Så vad är det de här tre männen gör och som jag inte längre får göra i morgon när min semester tar slut?
Vilken man gillar du bäst, dvs. vilket foto?
Varför gillar du det fotot bäst?

Hoppas du har tid att svara på mina frågor.

Rätt svar på första frågan publicerar jag så småningom i en kommentar. Jag tänkte att det först kan vara roligt att se hur pass tydligt mina foton representerar det jag vill säga.

Man i hästdragen vagn vid Piazza Spagna i Rom.

Försäljare nära Petersplatsen i Rom.

Trött man på Piazza Duomo i Milano.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,