Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Rörelse

Förra gången temat Rörelse var uppe på Fototrissen tog jag fasta på den mycket långsamma rörelsen då en snäcka tar sig uppför en kvist. Den här gången blir det i stället snabba rörelser som jag fotograferade igår på vår flygplats. Det var dags för Sydsveriges största Veteran Fly In dit jag cyklade för att testa nya kameran. Inte visste jag att fototrisstemat skulle bli just rörelse, men inser att mina foton från igår passar alldeles utmärkt på detta tema.

Små flygplan kan röra sig lodrätt uppåt.

De kan också röra sig uppåt som i en båge.

Och slutligen kan de störtdyka lodrätt neråt efter att ha flugit lodrätt uppåt.


Vilken flygplansrörelse gillar du bäst?

(Tyvärr något korniga foton. Hade glömt ställa in rätt värden på nya kameran. Flygplanen hade inte tid att vänta medan jag knappade rätt på rattarna.)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,