Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Så här ser det ut där jag är idag, del 4

Nu i kväll har jag varit ute och fotograferat de sista bilderna till veckans fototriss. Jag är kvar i Italien och den lilla byn norr om Milano, där jag tidigare bott under sju år. Om några dagar ska det firas rejält i byn då de uråldriga helgonen ska hyllas för 400:de gången i Sagra di San Fermo. I kväll inleddes firandet med en extra kvällsmässa i bykyrkan och därefter skred en procession genom byn till den andra kyrkan som finns här. Förstås var jag ute och fotograferade.

Här kommer täten på processionen efter att gudstjänstens slut kl. 21.

I slutet kommer helgonen i silver.

Här är den andra kyrkan, dit processionen gick. Det här fotot tog jag i eftermiddags.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,