Leksaker/Toys (165 av 365)

Leksaker finns det alldeles för många av i vissa hem, tycker jag. Ändå finns det de som vill ha fler.

Oj, nu har jag bara 200 foton kvar! Är det någon som tror jag klarar det på tre månader? 🙂

akson: 365 Foton 2009
Julie McLeod: 365 Photo ChallengeFörresten så fick jag en sådan här award av foto CHIP här förleden. Vissa villkor är förbundna med spridandet av denna.


Jag ska uppfylla följande:

1) Nominera 9 st fotobloggar som inspirerar mig
2) Länka tillbaka till dem jag fått utmärkelsen av
3) Meddela mina utsedda genom en kommentar hos dem
4) Placera awarden på sidan.

Och så här gör jag:

1) Jag nominerar alla de som varit med i Veckans fönster och det är fler än nio, men någon av er kanske inte har fått den här awarden ännu. Ni inspirerar mig allihop till att fortsätta med temat, även när jag känner mig helt tom på idéer och inspiration.
2) Alla som deltar i Veckans fönster blir ständigt länkade.
3) Jag meddelar nästa gång jag kommenterar hos dem som deltar i Veckans fönster.
4) Och placeringen på min blogg är klar.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


Publicerat i 365 Foton 2009. Bokmärk permalänken. RSS-feed för det här inlägget. Både kommentarer och trackbacks är för närvarande avstängda.

2 Responses to Leksaker/Toys (165 av 365)

 1. Jah Hollis säger:

  Lite stressande verkar det vara att ha så många bilder kvar att lägga ut för att uppfylla kvoten. Speciellt när man ska hålla den kvalitet jag tycker du håller.

  Sedan när det gäller utmärkelser (jag vägrar att använda ordet awarder) så är det ju kul att någon vill ge mig en sådan. Men de verkar gå runt i en allt snävare kretsgång och redan förra veckan var det någon som gav mig denna.
  För mig känns detta nästan lite stressande, så jag tackar och tar emot, men jag skickar inte vidare. Jag uppskattar till exempel din sida och dina bilder, och gjorde jag inte det skulle jag ju inte komma tillbaka med kommentarer och bidrag till Veckans fönster.
  Så tack och fortsätt lägga ut dina bilder!

 2. Susanne säger:

  Jah Hollis: Och jag är glad över att du fortsätter komma hit och titta på mina foton! 🙂

  Stressa för att hinna med ett visst antal foton gör jag nog inte. Det är fotografierna som är det viktiga och inte antalet. Det blir som det blir med det. Jag inser det orimliga i att hinna med 200 foton på ca 90 dagar med den takt jag har. 🙂

Swedish Greys - ett WordPress-tema från Nordic Themepark.