Bilder från Eslöv och övriga världen

Sångtext/Song Lyrics (146 av 365)

Som den uppmärksamme bloggbesökaren kan se har jag bytt ut min jordgubbsheader till en vissna-rosor-header. Tyckte det var dags att överge sommargubbarna. Fotot till headern tog jag igår och passade också på att ta flera andra foton av de bortglömda rosor jag fick för en tid sedan. När jag nu såg den här bilden tänkte jag på den gamla sångtexten ”Glöm ej bort, det finns rosor” (länk till lastfm som spelar upp låten direkt) som Östen Warnerbring en gång sjöng. Tycker den stämmer väldigt bra på det här fotot. Inte alls min musikstil, men jag hörde den för många herrans år sedan då den antagligen låg på Svensktoppen och spelades ständigt och jämt.

akson: 365 Foton 2009
Julie McLeod: 365 Photo Challenge


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,