Jag har i dagarna gjort klart min sista uppgift i bildbehandlingskursen jag gått under våren. Det var dags för det eftersom jag nu börjar en ny fotokurs med liknande upplägg: Visuell Kommunikation. Igår fick jag hem mitt diplom efter att ha lämnat in slutuppgiften som var att med ett valfritt påstående bildbehandla tre foton så att de stämde in på påståendet.

Nu tänkte jag testa dig som läser och fråga om du har något förslag på påstående som är gemensamt för de här tre fotona som jag lämnade in. Att bilderna också stämmer på temat Sovande är en annan sak.

Denna man fångade jag utanför Pantheon i Rom.

De här två männen låg på Piazza del Popolo i Rom.

Och även denna man hittade jag på Piazza del Popolo.

Detta är alltså de redigerade bilderna. Jag lämnade även in de oredigerade bilderna, men dem publicerar jag inte här.

akson: 365 Foton 2009
Julie McLeod: 365 Photo Challenge


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,