Bilder från Eslöv och övriga världen

Tillbakablick – september 2008

Helena på Bildbloggerian, som också står bakom den populära Fototrissen, uppmanar oss att ta en titt i arkivet. Det är bra att göra det ibland tycker jag och blickar tillbaka till september 2008 och ser att det var ganska tunnsått med foton den månaden. Endast den 7/9 och den 14/9 har ett par foton och jag minns också varför: Jag var halvt sjukskriven första halvan av månaden och helt sjuk den andra halvan och klarade inte att ta mig ur sängen ens.

Nåväl, här kommer en bild jag tog den 14/9 2008, då jag cyklade ut på kvällen med stativet över axeln och tog ett par bilder på en grässluttning. Jag har redigerat den i två upplagor och undrar vilken som är bäst. I färg eller i svag sepia?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,