Bilder från Eslöv och övriga världen

Tillbakablick – oktober 2008

Helena fortsätter att uppmana oss att titta i bildarkivet och det är alltid lika roligt, förutom det att jag märker hur snabbt tiden går och att det som kändes som igår är ett helt år tillbaka i tiden. I oktober förra året hade jag hunnit ligga utslagen i njurbäckeninflammation, blivit avrådd från att gå tillbaka till mitt lärarjobb och alltså var jag sjukskriven ända tills det nya året började. Tid att fotografera med andra ord. Trots det blev – liksom i september – inte speciellt många foton tagna i oktober. Men några hittade jag och här kommer ett. Det är från den 14 oktober då jag efter många dagars sängliggande gick ut på en lång promenad i höstsolen och fångade de här röda bären, som jag inte riktigt vet vad de är för några.

 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,