Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 52 (2/10): Mitt eget

Det här fönsterfotot tog jag igår kväll. Jag vände mig om från skrivbordet och riktade kameran in i fönsterhörnan ut mot den ganska trafikerade och mörka gatan. Eftersom det var så mörkt utanför speglades min torra blombukett i glaset.

Buketten är så typisk för mig och min förkärlek för vissna blommor som fotomotiv. Just de här blommorna fick jag hemskickade med bud från mitt gamla jobb när det blev klart att jag fått ett nytt jobb. Sedan dess har de stått och torkat och jag har någon gång tagit fram dem för att fotografera dem. För jag tycker det är så vackert med vissna blommor, lika vackert som det är med förfallna fönster och hus.

Jag publicerar lite tidigare än vanligt eftersom jag är upptagen i kväll. Därför hinner jag kanske inte kommentera hos er förrän i morgon.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Ninni
Anna
Ninnie
vivan
foto CHIP
Malin
Kadermo/Veckansdagar
Avsändare Margareta
akson
Della
Jah Hollis
annette
Maria Berg
Erik ”Semlan”

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,