Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 53 (9/10): Valfritt

Idag tog jag med mig kameran till jobbet med tanken att jag skulle ta upp den på vägen hem innan ljuset hunnit försvinna. Och det fungerade. På min fem minuter långa promenad hem hann jag ta flera foton som jag hade spanat in tidigare. Det här fönstret passerar jag dagligen på väg till och på väg hem från jobbet. Idag hade jag ”fotografglasögonen” på mig och hittade en vinkel där jag fick fri in- och utsyn.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Carina
Della
Maria Berg
Anna
VeckansDagar
Mad World
vivan
Rajson
Erik ”Semlan”
Avsändare Margareta
Jah Hollis

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , ,