Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 56 (30/10): Oranget

Det var nog ett alltför snabbt temaval igår kväll för jag är väl inte direkt nöjd med den här bilden. Visserligen är huset oranget, men fönstren är ju gröna. Nåja, det får bli det här fotot. Jag tog det i Helsingör i förra veckan när jag med arbetskamrater for på en studieresa till Danmark. Mycket fanns att se och mycket att fotografera. Ser du den övre väggen hur den lutar utåt? Det är inte mitt vidvinkelobjektiv som gör det utan väggen lutar faktiskt på riktigt. Och det som sticker ut på husen är sådana där speglar som jag sett att någon fönsterfotograf haft med på ett foto en gång. Minns inte vem det var.

Lite får ni ursäkta mig för att jag inte hann med att klicka runt hos alla deltagare och kommentera förra veckans fönster, men jag har varit datorlös på min resa upp till Stockholm. Ska försöka bättra mig den här veckan. Ja, om jag nu inte blir alltför dålig av vaccinationen jag ska ta i morgon.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Kadermo/Veckansdagar
Carina
Hasse A
Marie Carpe Diem
Anna
Thorgun
Mad World
foto CHIP
Margareta/Fotomix
Mona
akson
Avsändare Margareta
Jah Hollis
vivan
Solvarma Irene
Erik ”Semlan”

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , ,