Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Mitt eget

Kommande vecka fyller faktiskt Veckans fönster ett år! Det allra första Veckans fönster, den 5 oktober 2008, hade bara en enda deltagare förutom mig själv: Ninni, men sedan fylldes det på allteftersom och antalet deltagare har som mest varit 26. Nu är det ett järngäng som deltar i stort sett varje vecka och av dem som förutom Ninni var med tidigt och ännu hänger kvar kan nämnas t.ex. akson, Della, annette, Erik ”Semlan” och Hasse. De var alla med på något av de fem första fönstren.

Den här veckan är temat Mitt eget och då menar jag att du ska fotografera ett av dina fönster hemma, på valfritt sätt. Så länge får du titta på ett foto av en del av mitt tak som sticker ut vid min entré hemma hos mig.


Andra bloggar om: , , , , ,