Och så är det torsdag igen och dags att välja fönstertema. Molnigt är det på himlen numera och kylan och regnet är det som gäller i höstmörkret.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här molniga fotot jag tog i lördags när jag besökte Trollenäs slott tillsammans med Amy som är en otroligt duktig fotograf. Titta gärna på hennes fantastiska bilder.

Förresten fick jag ett mail om att någon nominerat mig till Daxbloggens bloggtävling – kategorin Kultur/Fritid – för bloggare som passerat halvsekelstrecket, sådana som jag. Roligt med uppmärksamheten och jag är hemskt nyfiken på vem som anmält min blogg. Är det du? 🙂 Bland de anmälda bloggarna hittade jag också Kadermo och Veckans dagar, som båda brukar delta i Veckans fönster. Kul!


Andra bloggar om: , , , , , , ,