Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Oranget

Jajaja, jag har inte glömt fönstret Anna! 🙂

Jag har bara inte varit hemma för att kunna ägna mig åt fotobloggande och förberedelser inför fönsterfotografering. Nu först kommer det nya temat som får bli oranget. Jag får erkänna att jag hade svårt för att hitta rätt böjningsform på adjektivet orange, men vad jag förstår så ska det böjas till oranget om det är ett fönster i bestämd form som ska vara – ja just det – oranget.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här orangea fotot från staden jag besökte i veckan. Visst ser du vilken stad det är? Kan du också svara på var i den staden det är?

När jag befann mig på fotopromenad i staden blev jag uppringd av Skånska Dagbladet och telefonintervjuad om Daxbloggens tävling så nu är det många från min stad som antagligen hittar hit. Ni är hjärtligt välkomna!


Andra bloggar om: , , , , , , ,