Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans förra fönster och nytt fönstertema: Höstigt

Förra veckan tog jag ett fönsterfoto på ett hus jag passerar på väg till mitt jobb. På samma gång tog jag också det här fotot – på husets torn. Visst känner du igen det vackra teglet?

Och så temat till morgondagens fönsterfoto. Höst råder ännu så länge i Skåne, även om det sägs att snön ska falla i morgon. Därför får du ge dig ut och leta höstfönster. Tolkningen är som vanligt alldeles fri. Jag hoppas att även de som bor i norra Sverige, som t.ex. Margareta ända upp i Tornedalen, lyckas hitta något höstligt. Annars finns det säker nytagna höstliga foton i arkivet, även på fönster. Eller hur? 🙂

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här fotot med disiga lönnlövsnäsor lönnlöv och -näsor i höstens färger.


Andra bloggar om: , , , , ,