Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Så här ser det ut där jag är idag, del 5

Jag minns det här temat från förra året. Då var det precis lika regnigt som det varit idag. Ändå gav jag mig ut på fotorunda då och det har jag gjort idag också, trots att kvällen var sen och det nästan hann skymma innan jag var hemma igen med mina idag-bilder till Veckans fototriss. Höstfärgerna syntes nästan överallt så jag kom hem med flera glödande foton. Här kommer tre av dem, alla från min hemstad Eslöv, i Skåne.

Hästkastanjerna i gulbrunt och grönt med sina fallna frukter som jag cyklade över i veckan.

De gula ekbladen med sina ekollon.

På en bänk hade två röda lönnlöv lagt sig så fint och kelade lite med
varandra medan ett annat såg på. Tror du det var svartsjukt?

Vilket träd gillar du bäst? Eller rättare sagt, vilket foto tycker du bäst om? Hästkastanj, ek eller lönn?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,