Innan det är dags att publicera Veckans fönster tar jag och gör en Tillbakablick till november förra året. Det är Helena som står bakom månadstemat som består i att leta i arkivet efter en bild som inte publicerats tidigare.

Till skillnad från de två föregående månaderna så hittar jag den här månaden betydligt fler foton. Förklaringen ligger säkert i att jag fortfarande var sjukskriven men på bättringsvägen så att jag orkade ge mig ut med kameran. Dessutom hade jag börjat jobba lite på stans bibliotek där jag byggde upp informationssidor på intranätet om skolbiblioteken. De första bilden är från vårt vackra bibliotek som en gång inrymde en av stans gamla biografer. För ett par år sedan renoverades byggnaden för att bli ett nytt stadsbibliotek.

 

Mer som hände i november för ett år sedan var att jag gav mig på att vinterbada på Ribbans kallbadhus i Malmö. Det slutade illa eftersom jag halkade på den isiga trappan ner till vattnet och slog mig rejält. Så här såg det ut vid Ribersborg den dagen.

 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,