Bilder från Eslöv och övriga världen

Triss i sittplatser

Igår for jag i jobbet med tidiga morgontåget till Karlskrona. Även kameran fick följa med, eftersom jag hade lite tid över innan arrangemanget jag skulle delta i började. Ett sextiotal foton blev resultatet och jag undrar lite över mina motivval för det blev väldigt många sittplatser som fastnade på kamerasensorn. Måhända jag var trött efter det tidiga uppvaknandet ca 3.30 och därför längtade så efter att få vila. Och nej, jag hade inte behövt vakna riktigt så tidigt men jag var så nervös för att inte komma upp i tid att jag inte sov ordentligt.

Här kommer en sittande triss.


Utanför marinmuséet stod den här roliga bänken.

Inne i marinmuséet bland alla gamla galjonsfigurer stod den här stolsraden.

När jag skulle lämna Karlskrona såg jag den här traditionella bänken.

Förresten, såg jag alldeles nyss i förra inlägget en kommentar från Helena om att jag har blivit en av fem finalister i kategorin Kultur och Fritid i Daxbloggens tävling om bästa 50plusbloggare. Vilken överraskning!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,