Min internetuppkoppling fungerar alltid i stort sett prickfritt, men idag har jag haft problem och det går fortfarande ganska trögt. Men, jag vet ju att en del bloggläsare väntar på veckans fönstertema, så jag hoppas det här kommer upp utan större problem. Denna veckan tycker jag det är dags att ni får välja själva vilket fönster ni vill publicera.I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på de här bilderna från Karlskrona och möjligen göra ett val mellan de här sittplatserna. Vad föredrar du? Sitta och titta på vatten vid kajen eller på tåg vid järnvägsstationen?

Bänkdiptyk

Kanske det är dags att göra som Della föreslår: Starta ett sittplatstema också. 🙂


Andra bloggar om: , , , , ,