Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototris: Porträtt

Det var några veckor sedan jag deltog i fototrissen, men eftersom jag har några passande foton från Bluesfestivalen vi hade i Eslöv för någon vecka sedan, publicerar jag dem. Porträtt är temat den här veckan och här kommer mina tre porträtt på några av de bluesmusiker som deltog.

Kellie Rucker är en fantastisk munspelare och sångerska som fick publiken att jubla.

För andra gången fick jag höra Sean Carney med sin gitarr och sin underbart mjuka sångröst.

Dragplåstret lär ha varit Dr Feelgood, som avslutade kvällen

Fotograferingsförhållandena var under all kritik som det brukar vara på konserter: mörkt i salongen och starkt punktformat ljus på scenen. Jag använde högsta ISO-värde, största bländare och underexponerade rejält med manuella inställningar på kameran. Blixt använde jag inte alls. Resultatet blev starkt brusiga bilder men jag har nog fått bort det mesta i bildbehandlingen.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,