Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fototriss: Fult

En underbar dag har det varit idag och jag har promenerat med kameran och cyklat med kameran – och stativet. I stort sett hela dagen har tillbringats utomhus i solen och det sensommarsköna vädret. Jag fick faktiskt plocka fram vårjackan idag.

Äntligen fick jag alltså fram kameran igen för det har allt varit lite skralt med fotograferande på sistone. De här tre fotona tog jag idag vid vår järnvägsstation som håller på att byggas om. Jag hoppas verkligen man gör vid även tunneln som går under spåren, för den ser då inget vidare ut med kakel som lossnar och klotter överallt. Fruktansvärt fult tycker jag och anser att de här fotona mer än väl platsar på fototrissens tema Fult.

I sista minuten kommer mitt bidrag till Veckans fototriss, för om bara några timmar publicerar Helena nästa tema.

Först trappan upp till spår 2.

Trappan som jag oftast går upp i leder till spår 3 och 4 där tågen går såväl norrut som söderut.

Och här jag smugit mig in där hissen går upp och fångar ett ben som
hellre vill ta trappan upp efter att ha kommit till stan med tåget.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,