Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 62 (11/12): Valfritt

Med den ständiga brist på fotograferingstid som råder just nu har jag grävt mig ner till varmare arkivbilder och väljer idag de här somriga fönstren från i somras då jag var i Milano. Det här är den absolut lyxigaste McDonald’s som existerar. Eller du har sett någon lyxigare?

Förresten, missa inte programmet om Fotografen från Riga, som sänds om en stund i SVT2. Maud Nycander har filmat. För inte så länge sedan läste jag en bok av henne och Lars Palmgren. Det skrev jag om.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Gunsside
Rajson
Malin
Anna
Larans
Ladyinblue (ny)
Carina
Mad World
Kadermo/Veckansdagar
Ninni
Kvasthilda
Thorgun
Della
Ninnie
Hasse A
vivan
Jah Hollis

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , , ,