Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Avslutat

Det är dags att avsluta ett decennium och då tycker jag det passar bra med ett avslutat fönster. Hittar du något fönster som kan anses vara avslutat, i din omgivning eller i arkivet? Då är du välkommen i morgon fredag, att publicera ditt fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här fotot jag tog i veckan. Det är ett område i stan som är avsett att bli ny bebyggelse. Man har i dagarna avslutat ledningsdragning och tomtindelning och snart är det dags att påbörja försäljningen av marken. Som synes har vi ingen snö alls kvar här i Skåne.

För egen del har jag inte någon bra avslutning av året utan har drabbats av en rejäl förkylning som hållit mig i sängen i stort sett hela dagen. Inget festande blir det utan jag kommer snart att krypa ner i sängen igen. Jag hoppas du som tittar in här får en betydligt bättre nyårsafton och önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!


Andra bloggar om: , , , , ,