Igår morse när jag vaknade hade temperaturen fallit så att det bildats vita iskristaller lite överallt. Idag är vi tillbaka till det svarta mörkret. Så nu tycker jag att det passar utmärkt med ett svartvitt fönstertema. Och då vill jag gärna att du försöker hitta ett naturligt svartvitt fönster. Fast skulle du nu inte hitta något får du väl göra om din bild till svartvitt i bildbehandlingen.

I morgon fredag, ganska sent på kvällen, kan du publicera ditt fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på ännu en nattbild jag tog i lördags.

Och så noterar jag att mitt nattliga bidrag till Fotouppdraget blev uppmärksammat tillsammans med Poco Loco Cretaivo och @nemonen. Det var väldigt roligt.


Andra bloggar om: , , , , , ,