Bilder från Eslöv och övriga världen

Hus (18 av 365)

Fotopromenad idag igen, även om den blev kortare än igår, eftersom tvätten väntade här hemma. Jag gick bl.a. förbi det här huset där jag i de yngre tonåren tillbringade mången kväll, såväl mitt i veckan som på lördagarna. Här inhystes ungdomsgården på 1970-talet, där det organiserades diverse aktiviteter. Egentligen är det mest lördagskvällarna jag minns för då anordnades diskotek i källaren till det pampiga huset. Som fjortonåring dansade jag till Black Sabbath, Led Zeppelin och andra hårdrocksband. Och så träffade jag killar förstås. Som jag dansade med. Och ville inte de så blev vi ett gäng tjejer som dansade. Sedan den tiden har jag alltid njutit av dansen, fast det blir allt mer sällan nu för tiden.

Fotograferat i eftermiddags.

Tema nummer 111 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,