Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 65 (1/1): Avslutat

Årets första fönster blir det här avslutade ”fönstret”, som jag hittade förra året på en fotopromenad i stan. Det här året har jag ännu inte tagit någon promenad trots att jag hade tänkt ta några bilder till det nya årets fotoutmaning. Förkylningen håller i sig och nu väntar sängen igen. Min febriga kropp vill inte sitta uppe så länge åt gången.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Kvasthilda
Rajson
Anna
Maria Berg
@nemonen
Carina
Ninni
Mad World
Rondine (ny)
Jah Hollis
akson
Della
Kadermo/Veckansdagar
Erik ”Semlan”

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , ,