Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 68 (22/1): Kulturellt

Mitt kulturella fönster finns i vårt stadsbibliotek som inryms i en gammal biograf, där jag som liten ibland såg på matinéer. För några år sedan renoverades biografen och fick inrymma vårt mycket fina bibliotek med mycken öppen atmosfär. Jag står en trappa upp när jag tar det här fotot ner mot lånedisken, strax före jul, en sen kväll strax före stängningsdags. Genom fönstret vid lånedisken skymtar man snön i den blå kvällen.

Förra veckans fönsterfotografer var:
Klimakteriehäxan
Ninni
foto CHIP
Della
Ladyinblue
Hedwig (Kadermo)
Vella
Anna
vivan
Carina
Ninnie
Mad World
akson
Thorgun
Larans
Jah Hollis
Erik ”Semlan”
Malin (Sandbarnet)
Gunsside

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , ,