Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönster 69 (29/1): Vågigt

Den här byggnaden tror jag har varit med i bloggen tidigare, men det gör nog ingenting. Jag tog fotot nu i januari en dag när jag var i Lund. Huset ligger vid Clemenstorget mitt emot stationen. Och visst ser fönstren lite vågiga ut, speciellt de som fått någon slags extra fönster. Kan det möjligen vara en extra isolering för kylans skull? 🙂

Förra veckans fönsterfotografer var:
annette
Della
Maria Berg
foto CHIP
Malin
Hedwig (Kadermo)
Hasse A
Ninni/fotografia
Anna
Mad World
Carina
larans
Rajson
Cecilia Artista
Erik ”Semlan”
Jah Hollis
Mona
vivan
Klimakteriehäxan

Vill du också vara med i Veckans fönster? Här är reglerna:

  • På torsdagar, ganska sent på kvällen, publicerar jag vilket temat blir.
  • På fredagar, ganska sent på kvällen, lägger jag upp ett fönsterfoto på temat.
  • Publicera därefter ditt fönster på din blogg och lämna en kommentar till mitt fönsterfoto så att andra hittar rätt till dig. Länka samtidigt hit så att andra hittar fler fönsterfotografer.
  • Vill du även lägga upp en liten Veckans fönsterlogga hittar du mina loggor här.
  • Glöm inte adressen till ditt fönsterinlägg! Skriv den gärna direkt i din kommentar.
  • Om du deltar i denna veckas fönster, får du din länk upplagd nästa vecka.
  • Du har hela veckan på dig att ge ditt bidrag.

Vill du bidra med temaförslag är du välkommen att maila ditt förslag till mig på ompio57(snabela)gmail(punkt)com där du byter ut orden inom parenteserna (och stryker parenteserna!) till motsvarande tecken.


Andra bloggar om: , , , , ,