Bilder från Eslöv och övriga världen

Veckans fönstertema: Fruset

Kölden är stor över norra Europa och orsakar köldrekord när termometerns spritinnehåll kryper ner under 40 minusgrader som i t.ex. Hemavan. Tur då att jag som efter mina år i tropiskt klimat avskyr att frysa, åtminstone bor i den södra delen av landet där vi har bara strax under fem minusgrader idag. Jag tyckte ändå att jag frös alldeles för mycket. Därför passar det bra med ett fruset fönster som tema och i morgon fredag, är du välkommen att publicera ditt frusna fönster och lämna en kommentar efter att jag publicerat mitt fönster. Annars går det bra även senare i veckan. Så länge får du titta på det här fotot jag tog i söndags, då isen frusit till så att barnen (och andra hågade) kunde använda sina skridskor.

Jag kan tillägga att jag runt 1980 faktiskt bodde fyra år i Umeå och bl.a. lärde mig nyttja utförsskidor i Hemavan. På den tiden bekom mig kylan inte så mycket som nu.


Andra bloggar om: , , , , ,