Bilder från Eslöv och övriga världen

Bil (77 av 365)

På min fotopromenad igår gick jag först norrut och sedan österut, för att därefter vända söderut och till slut gå en liten bit västerut. Vid ett tillfälle gick jag parallellt med Östra vägen, fast ganska långt därifrån. På Östra vägen körde det bl.a. röda bilar. En av dem fastnade på min kamerasensor tillsammans med ett litet skjul som jag inte vet vad det är för något. Det står i alla fall på Östra vägen om nu någon vill leta upp det för att få reda på vad som döljs däri. Eftersom jag gick söderut när jag fotograferade den här bilen kan du kanske lista ut åt vilket håll bilen körde?

Eftersom jag är usel på att känna igen bilmärken vet jag inte alls vilken sort det här är. Jag känner bara igen Ferrarri. Vad jag nu har för nytta av det, eftersom de syns så sällan. Röda är de i alla fall för det mesta, även om det nu finns en gul variant också. Och det här är alltså ingen Ferrarri för då hade jag ju känt igen den.

Tema nummer 19 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,