Bilder från Eslöv och övriga världen

Böjd (76 av 365)

Jag gick förbi en böjd järnvägsräls idag. Då fick jag idén att böja mig ner för att fotografera den böjda rälsen ur en lägre vinkel. Förresten, undrar vilken vinkel den här rälsböjen har. Mindre än 180 grader och större än 90 grader vet jag i alla fall att det är. Kan det vara ungefär 135 grader?

Efter att jag rätat ut mina böjda knän och min böjda rygg, fortsatte jag att gå längs den böjda rälsen, medan jag hoppades på att det inte skulle köra några godsvagnar på lördagar. Det gjorde det inte heller, som tur var. Och tänka sig, sedan blev även rälsen rak. Raka spåret norrut gick jag då. I alla fall tills jag böjde av åt öster.

Apropå spår, så kan jag rekommendera dig att försöka gissa rätt hos Pumita på spåret! Själv har jag aldrig tålamod att tänka och ger upp alltför snabbt.

Tema nummer 33 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,