Bilder från Eslöv och övriga världen

Redigeringslek (75 av 365)

Jag råkade rubba kamerainställningarna till något alldeles fruktansvärt olämpligt för de ljusförhållande som gällde igår förmiddags och kom hem med ett foto som var så utfrätt så jag knappt sett värre. Tyckte jag ville experimentera lite med det i Camera Raw och Photoshop så jag lekte fram det här något abstrakta fotot. Vissa utfrätta delar gick inte att rädda, men jag tycker inte de stör alltför mycket. Vad tycker du?

Först visar jag hur bilden såg ut före redigering, om det nu går att se något. Jag har bara konverterat den ursprungliga raw-filen till jpg och därefter förminskat den.

Och så här blev resultatet efter min redigeringslek:

Tänk att det går att göra så mycket med ett misslyckat foto. Och jag antar att de riktiga photoshop-proffsen skulle kunnat göra ännu mer.

Tema nummer 234 i 365 Foton 2010.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,